Energievergelijken

U zou zich kunnen afvragen waarom ik deze energievergelijking zal maken? Levert het daadwerkelijk wat op om van energieleverancier te wisselen? Alle energieleveranciers hanteren toch dezelfde eenheidsprijzen? Het antwoord is Nee! Sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004, zijn de energieleveranciers vrij in de keuze van hun eenheidsprijzen. Hiernaast kunnen de overstappers ook rekenen op verlaagde tarieven en eenmalige kortingen. Deze energievergelijking en daarmee de juiste keuze voor de leverancier zou u wel tot 350 euro op jaarbasis kunnen opleveren. Het vergelijken loont dus wel degelijk!

Waarom bespaaradviesopmaat.nl?

Energie vergelijken bij bespaaradviesopmaat.nl is zeer eenvoudig, maar net even anders dan bij alle andere vergelijkingsites waar je gelijk de eventuele besparing en de ‘beste’ leverancier op je scherm te zien krijgt. Deze sites werken met geautomatiseerde rekenmodellen, waarbij eenvoudig de ingevoerde gegevens gebruikt worden om tot een resultaat te komen. Hierbij wordt niet door een deskundig oog gekeken naar de persoonlijke situatie. Dit is precies ons onderscheidend vermogen! Bij ons gaan onze deskundige energieadviseurs met uw ingevoerde gegevens aan de slag. Uiteraard houden onze adviseurs de laatste ontwikkelingen, acties etc. van alle energieleveranciers scherp in de gaten. Nadat onze adviseur het een en ander heeft uitgezocht, neemt hij persoonlijk contact met u op om de zaken met u te bespreken en uw situatie GOED in beeld te brengen. Op basis hiervan krijgt u een advies op maat voor de meest geschikte energieleverancier, die het beste bij uw situatie past. Daardoor zorgen wij ervoor dat u iedere maand geld bespaart. Deze service bieden we u geheel kosteloos aan!

Werkwijze

Energie vergelijken op onze website is kinderlijk eenvoudig. U kunt in een paar stappen honderden euro's besparen. Op het formulier vult u uw gegevens als uw postcode en uw huisnummer, huidige leverancier, huidige verbruik per jaar: gas en elektriciteit. Daarnaast kunt u uw email adres en uw telefoonnummer op het formulier invullen. Op het formulier kunt u aangeven wanneer u het liefst gebeld wilt worden. Vervolgens neemt onze adviseur contact met u op. Hij legt u het een en ander uit over uw ingevoerde gegevens, zijn werkwijze en de te realiseren besparing met de bijbehorende energieleverancier. Als u vervolgens ervoor kiest om over te stappen naar de geadviseerde energieleverancier, dan kunnen we ook de overstap soepel en geheel kosteloos voor u regelen. Na bericht van uw nieuwe leverancier heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Daarna zegt uw nieuwe leverancier het contract bij de oude leverancier op en bent u officieel overgestapt!